Poglejte si Messijevo čarovnijo, o kateri govori ves svet!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Messiju Urugvajci preprosto niso mogli odvzeti žoge... Niti ko se je že znašel na tleh.
Oglej si celoten članek

Lionel Messi je ponovno dokazal, da gre za enega izmed najboljših nogometašev vseh časov ter pravega nogometnega čarovnika.

Kritike Oster napad na Messija: "Pritiska in izkorišča!"

Tokrat si je za žrtev izbral urugvajske nogometaše, predvsem njihove branilce, katere je na prijateljski tekmi med dvema nogometnima velikanoma obračal enega za drugim.

Tekma se je sicer končala z rezultatom 2:2, potem ko sta za Urugvaj zadela Edinson Cavani ter Luis Suarez, za Argentino pa Sergio Agüero ter Messi, ki je v 92. minuti z enajstmetrovke postavil končni rezultat.

Nič kaj prijateljsko Messi izzvan na pretep, tako se je odzval

Tekmo pa si bodo ljubitelji nogometa zapomnili prav zaradi Messija, ki je bil avtor dveh najzanimivejših situacij na tekmi. Najprej se je skoraj stepel z urugvajskim zvezdnikom Cavanijem, nato pa je poskrbel za spektakularno preigravanje, katero je takoj zaokrožilo po svetu ter postalo spletni hit.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.