Na Schumacherjevem profilu se je pojavil nov zapis

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Eden najbolj priljubljenih športnikov vseh časov je vse od nesreče leta 2013 skrit pred očmi javnosti.
Oglej si celoten članek

Zdravstveno stanje Michaela Schumacherja tudi devet let po njegovi nesreči v francoskih Alpah ostaja skrbno varovana skrivnost. 

Kljub velikemu zanimanju navijaške skupnosti in širše javnost družina sedemkratnega svetovnega prvaka vztraja pri prvotni odločitvi o nerazkrivanju informacij o poteku okrevanja ali drugih relevantnih podrobnosti o dirkačevem življenju.

Premiki Ferrari bo šel na roko Schumacherju

Kljub vsemu njegovi zvesti navijači niso izgubili upanja, da bodo nekoč v prihodnosti spet ugledali enega največjih športnikov vseh časov, čeprav se zdi to iz leta v leta manj verjetno. 

V teh dneh se je na uradnem twitter profilu dirkaške legende, kjer ima več kot 354 tisoč sledilcev, pojavil zapis, s katerim je družina Schumacher zaznamovala deseto obletnico njegove druge in dokončne upokojitve. 

"Življenje je strast. Hvala, ker ste delili mojo," so zapisali upravljalci računa. 

S temi besedami se je Nemec leta 2012 poslovil od formule 1, potem ko v treh sezonah pri Mercedesu ni ponovil rezultatov, s katerimi je nekoč navduševal pri Ferrariju.

"Ubogi fant" Kar je Haas za konec storil Schumiju, je zlomilo srca navijačev

Užaloščeni navijači so se na objavo odzvali z lepimi željami in izrazili žalost zaradi hude stiske, ki jo preživlja dirkačeva družina. "Bori se naprej, Michael," sporočajo svojemu idolu.

Poleg zapisa je bilo objavljenih tudi več fotografij, ki so nastale ob Nemčevem slovesu od srebrne garaže. 

Schumacher se je v treh sezonah z Mercedesom samo enkrat povzpel na zmagovalni oder, je pa zato po besedah nekdanjega šefa Norberta Hauga tlakoval pot svojemu nasledniku Lewisu Hamiltonu, ki se je prav s pomočjo dominantne srebrne puščice dokopal do kopice rekordov elitnega dirkaškega športa.

Trga se srce Hamilton žaluje: "Ne morem verjeti, da je ni več, življenje ni pravično"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.