Policija v Dallasu aretirala bivšega NBA prvaka

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Let iz Teksasa v Kalifornijo mu ni uspel.
Oglej si celoten članek

Nekdanji NBA košarkar Iman Shumpert, ki je leta 2016 z ekipo Cleveland Cavaliers posegel po naslovu prvakov, je bil zaradi 'precejšnje' količine marihuane aretiran na letališču Dallas/Fort Worth. 

Po poročanju TMZ Sports je policija 32-letnega Shumperta aretirala, ker so ob skeniranju njegove prtljage naleteli na manjšo plastično vrečko, v njej pa se je nahajala 'zelena listnata substanca'. Policisti so po tehtanju sporočili, da je šlo za nekaj več kot 170 gramov marihuane.

Shumpert, ki je nameraval poleteti v Los Angeles, je izrazil zaskrbljenost, da bo zamudil let in obisk hčerke, a je nato brez upiranja pustil, da so mu nadeli lisice in ga odpeljali v zapor. Pri sebi je imel tudi strelivo za pištolo Glock, a orožja niso našli. Po ameriških zakonih mu zdaj grozi, če bo obsojen, tudi do dvoletna zaporna kazen in plačilo 10.000 ameriških dolarjev.

Shumpert je v ligi NBA nazadnje igral v sezoni 2020/21, ko je nosil dres Brooklyna, pred tem pa je nastopal tudi za New York Knicks, Cleveland, Sacramento in Houston. 

Shumpert je lani slavil na ameriški različici oddaje Zvezde plešejo.

Video NBA prvak prvo ime šova Zvezde plešejo, navdušil tudi LeBrona

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.