Šport > Košarka
3260 ogledov

Policija v Dallasu aretirala bivšega NBA prvaka

Iman Shumpert Profimedia
Let iz Teksasa v Kalifornijo mu ni uspel.

Nekdanji NBA košarkar Iman Shumpert, ki je leta 2016 z ekipo Cleveland Cavaliers posegel po naslovu prvakov, je bil zaradi 'precejšnje' količine marihuane aretiran na letališču Dallas/Fort Worth. 

Po poročanju TMZ Sports je policija 32-letnega Shumperta aretirala, ker so ob skeniranju njegove prtljage naleteli na manjšo plastično vrečko, v njej pa se je nahajala 'zelena listnata substanca'. Policisti so po tehtanju sporočili, da je šlo za nekaj več kot 170 gramov marihuane.

Shumpert, ki je nameraval poleteti v Los Angeles, je izrazil zaskrbljenost, da bo zamudil let in obisk hčerke, a je nato brez upiranja pustil, da so mu nadeli lisice in ga odpeljali v zapor. Pri sebi je imel tudi strelivo za pištolo Glock, a orožja niso našli. Po ameriških zakonih mu zdaj grozi, če bo obsojen, tudi do dvoletna zaporna kazen in plačilo 10.000 ameriških dolarjev.

Shumpert je v ligi NBA nazadnje igral v sezoni 2020/21, ko je nosil dres Brooklyna, pred tem pa je nastopal tudi za New York Knicks, Cleveland, Sacramento in Houston. 

Shumpert je lani slavil na ameriški različici oddaje Zvezde plešejo.

Iman Shumpert Video Šport NBA prvak prvo ime šova Zvezde plešejo, navdušil tudi LeBrona
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice