Šport > Košarka
1064 ogledov

NBA prvak prvo ime šova Zvezde plešejo, navdušil tudi LeBrona

Iman Shumpert Profimedia
Odlična predstava dobitnika šampionskega prstana v ligi NBA.

Iman Shumpert je v ligi NBA odigral 11 sezon, leta 2016 pa je z LeBronom Jamesom pri Cleveland Cabaliers postal tudi NBA prvak. V omenjeni sezoni je sicer v povprečju odigral več kot 24 minut na tekmo, zbral pa po 5.8 točke, 3.8 skoka in 1.7 podaje na dvoboj. Trenutno je brez ekipe, v minuli sezoni je odigral le dve NBA tekmi kot član moštva Brooklyn Nets.

Če je Shumpert izgubil stik z najboljšimi v košarki, pa je zablestel na drugem področju. V šovu Zvezde plešejo je namreč sinoči s partnerico Daniello navdušil sodnike in za svojo predstavo prejel maksimalnih 40 točk. Navdušil je tudi svojega nekdanjega zvezdniškega sogralca, Kralj James je njegov ples delil na socialnem omrežj twitter.

Shumpert, ki so ga na naboruu 2011 kot 17. izbrali New York Knicks, si je v ligi NBA kruh služil predvsem zaradi dobre igre v obrambi, v napadu je največ točk sicer dosegal v svoji 'rookie' sezoni, ko je v povprečju zbral po 9.5 točke. Po New Yorku je zaigral še za Cleveland, Sacramento, Houston in Brooklyn.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice