Šport > Košarka
36358 ogledov

V Torontu norijo ob teh posnetkih, ste videli, kaj počne Dragić?

dragić Print Screen
Nekdanji slovenski kapetan je s svojim zanosom že požel številne simpatije v Torontu.

Pomembna naloga izkušenega Gorana Dragića v Torontu bo pomoč in spodbuda mladih soigralcev, kar je bil tudi eden izmed glavnih razlogov, zakaj ga je kanadska ekipa kljub interesu drugih moštev želela na vsak način zadržati v svojih vrstah.

Slovenski rezervist je na tekmi z Dallas Mavericks že dokazal, da so v Torontu z njim dobili pravega vodjo.

Luka Dončić NBA Šport Ko Luka v tretji četrtini stopi na plin ...

Ljubljančan velja za poosebitev borbenosti in nepopustljivosti, v novem okolju pa bo poskušal te lastnosti prenesti tudi na nekatere manj zagrizene soigralce.

Da se 35-letni dolgoletni član Miamija zelo dobro znajde v vlogi mentorja, dokazuje posnetek s tekme proti Dallas Mavericks, na katerem naš zlati kapetan prav nič zadržano "pridiga" manj izkušenim soigralcem.

Pri tem se ni bal povzdigniti glasu in mladim kolegom povedati tisto, kar jim gre. Sodeč po njegovi telesni govorici Dragić ni bil povsem zadovoljen s prikazanim na parketu, in to je dal jasno vedeti. Očitno je pri tem zadel žebljico na glavico, saj mu je za izrečeno zaploskal celo eden izmed pomočnikov trenerja.

Luka Dončić in Goran Dragić Luka & Gogi šov Šport Goran in Luka znova navdušila, Dončić skoraj žrtev potegavščine Luka Dončić Kot prerojeni Šport Dončić razkril pravi razlog za veliki preobrat Dallasa v drugem polčasu

Entuziazem in brezkompromisen pristop slovenskega asa sta med navijači Toronta požela vsesplošno odobravanje.

"Goran Dragić na klopi kot pravi vodja mladih igralcev. Vesel sem, da ga imamo v ekipi," je zapisal nek podpornik. "Mene je prepričal. Pravi vodja, profesionalec, ki na igrišču da vse od sebe. Brez kujanja ali kakšnih neumnosti," je dodal njegov somišljenik.

"Verjetno jim govori, naj se spravijo k sebi, sicer bo odkorakal k nasprotni klopi in si nadel dres Dallasa," je vse skupaj na šalo obrnil nek uporabnik. "Igral je kot dvojni agent," je komično pripomnil drugi.

Dragić je na tekmi z Dallasom vstopil s klopi. Odigral je 14 minut in pol ter v tem času vpisal dve točki, dva skoka, podajo in blokado. Tekmo so s 103:95 dobili telički, pri katerih je bil s 27 točkami najučinkovitejši Luka Dončić.

Komentarjev 1
  • Melinda_Owens 16:14 25.oktober 2021.

    Prvi mesec sem od tega preprostega spletnega gospodinjskega dela prejel 26391. To delo je na spletu in je delno ali v zaključnem obdobju zelo enostavno, samo sledite navodilom na tem blogu ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦