Dončićeva izbranka razkazuje svoje atribute

Foto: Instagram goltes
Slovenski čudežni deček s svojim dekletom uživa na zasluženem dopustu.
Oglej si celoten članek

Eden najboljših košarkarjev na svetu Luka Dončić je svojo dolgoletno izbranko Anamario Goltes odpeljal na grški otok Mikonos, kjer se zaljubljenca predajata soncu in si nabirata novih moči pred nadaljnjimi izzivi.

Zvezdniški parček tudi med dopustom nima miru, saj so ju pred dnevi na sprehodu ujeli paparaci.

Pošastno Bomba! Dončiću želijo pripeljati najboljšega na svetu

Mikonos je zaradi razgibanega nočnega življenja zelo priljubljena turistična destinacija za mlade, vendar je dogajanje na otoku zlatega peska, ki se ponaša s kristalnim morjem, značilnimi belimi hiškami, nočnimi klubi in bogato antično zgodovino, močno okrenjeno zaradi globalne pandemije koronavirusa

Goltesova je tudi med počitnicami zelo dejavna na družbenih omrežjih, kjer z rednimi objavami vročih fotografij buri domišljijo svojih 117 tisoč sledilcev.

NBA prvaki Začenja se snubljenje Dončića: "Luka, pridruži se nam"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 23:12 14. Oktober 2020.

    Bla bi ona pičkin dim,da ni z prepotentnim mladincem!

  • 21:06 14. Oktober 2020.

    Dajte novinarji,zresnite se,nehajte že enkrat s tema dvema klovnoma in Poterbinovo... .

  • 21:03 14. Oktober 2020.

    Koga pa Dončičeva sploh zanima?. Če je pametna, naj se ne izpostavlja, ker kot pravijo, kdor visoka leta, lahko globoko …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.