Po zadnjem sodniškem pisku napadel Ronalda

Foto: Epa Foto: Epa Foto: Epa Foto: Epa Foto: Epa Foto: Epa Foto: Epa
Portugalski superzvezdnik je bil po tekmi v Leverkusnu tarča predrznega navijača.
Oglej si celoten članek

Juventus je v zadnjem krogu skupinskega dela lige prvakov na gostovanju premagal Bayer (0:2) in potrdil prvo mesto v svoji skupini, iz katere je v izločilne boje napredoval še Atlético Madrid.

Norišnica Neverjeten podvig Iličićeve ekipe, to ni uspelo še nikomur

Na gostovanju v Leverkusnu, kjer si je tekmo ogledalo slabih 30.000 gledalcev, se je med strelce vpisal tudi rekorder po številu doseženih golov v ligi prvakov Cristiano Ronaldo.

Portugalec je zadel v 75. minuti po podaji Paula Dybale, končni izid pa je v drugi minuti sodnikovega podaljška postavil Gonzalo Higuaín.

Po koncu srečanja je na igrišče pritekel navijač, ki se je želel fotografirati z Ronaldom, a se je tega lotil na zelo netakten način. Portugalcu se je približal izza hrbta in ga zgrabil za vrat, kar je zvezdnika Juventusa močno razjezilo.

Ronaldo je običajno zelo prizanesljiv do navijačev, ki vdrejo na igrišče v upanju, da bi se z njim fotografirali, a tokratni vsiljivec ni imel takšne sreče, kar lahko pripiše izključno samemu sebi.

Namesto da bi ga zaščitil pred varnostniki, kot je to že večkrat storil, je Ronaldo le jezno zamahnil z roko in zavpil: "Si nor?"

Varnostniki so nato moškega odvlekli z igrišča, vidno razburjenega Ronalda pa je pomagal umiriti tudi legendarni Gianluigi Bufffon, ki je branil celo tekmo.

Po tekmi Hrvati ogorčeni: Angleži, kje je fair play?

To pa še zdaleč ni bil osamljen incident. Ronaldo je imel v Leverkusnu kar tri srečanja s fanatičnimi podporniki. Sredi tekme ga je na zelenici objel navijač Juventusa, ki se je nato povsem brez upiranja predal varnostnikom. 

Kasneje je na igrišče vdrl še en navijač, a je uspel Ronalda zgolj oplaziti, saj se mu je ta izmaknil.

Posnetke incidentov si lahko ogledate TUKAJ.

Foto: Epa

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.