Šport > Nogomet
14800 ogledov

Po zadnjem sodniškem pisku napadel Ronalda

1/7
Epa
Portugalski superzvezdnik je bil po tekmi v Leverkusnu tarča predrznega navijača.

Juventus je v zadnjem krogu skupinskega dela lige prvakov na gostovanju premagal Bayer (0:2) in potrdil prvo mesto v svoji skupini, iz katere je v izločilne boje napredoval še Atlético Madrid.

atalanta bergamo Norišnica Šport Neverjeten podvig Iličićeve ekipe, to ni uspelo še nikomur

Na gostovanju v Leverkusnu, kjer si je tekmo ogledalo slabih 30.000 gledalcev, se je med strelce vpisal tudi rekorder po številu doseženih golov v ligi prvakov Cristiano Ronaldo.

Portugalec je zadel v 75. minuti po podaji Paula Dybale, končni izid pa je v drugi minuti sodnikovega podaljška postavil Gonzalo Higuaín.

Po koncu srečanja je na igrišče pritekel navijač, ki se je želel fotografirati z Ronaldom, a se je tega lotil na zelo netakten način. Portugalcu se je približal izza hrbta in ga zgrabil za vrat, kar je zvezdnika Juventusa močno razjezilo.

Ronaldo je običajno zelo prizanesljiv do navijačev, ki vdrejo na igrišče v upanju, da bi se z njim fotografirali, a tokratni vsiljivec ni imel takšne sreče, kar lahko pripiše izključno samemu sebi.

Namesto da bi ga zaščitil pred varnostniki, kot je to že večkrat storil, je Ronaldo le jezno zamahnil z roko in zavpil: "Si nor?"

Varnostniki so nato moškega odvlekli z igrišča, vidno razburjenega Ronalda pa je pomagal umiriti tudi legendarni Gianluigi Bufffon, ki je branil celo tekmo.

Dinamo Po tekmi Šport Hrvati ogorčeni: Angleži, kje je fair play?

To pa še zdaleč ni bil osamljen incident. Ronaldo je imel v Leverkusnu kar tri srečanja s fanatičnimi podporniki. Sredi tekme ga je na zelenici objel navijač Juventusa, ki se je nato povsem brez upiranja predal varnostnikom. 

Kasneje je na igrišče vdrl še en navijač, a je uspel Ronalda zgolj oplaziti, saj se mu je ta izmaknil.

Posnetke incidentov si lahko ogledate TUKAJ.

 | Avtor: Epa Epa

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.