Popeljal jih je na SP, nato sledila razrešitev

Foto: Profimedia
Oglej si celoten članek

Čeprav se je uvrstil na svetovno prvenstvo v Rusijo, Slavoljub Muslin ni več selektor srbske nogometne reprezentance. Nekdanji nogometaš Crvene zvezde in srbska zveza sta se razšla zaradi različnih pogledov na reprezentanco, selektor je moral po slabih predstavah na zadnjih kvalifikacijskih tekmah poslušati kritike na izbor reprezentantov.

"Razšli smo se, ker nimamo istih pogledov na to, kako naj bi bila ekipa videti na svetovnem prvenstvu," je za srbske medije dejal Muslin, ki naj bi sporazumno razdrl pogodbo. Muslinova največja napaka naj bi bila, ker v ekipo ni želel uvrstiti Sergeja Milinkovića, zveznega igralca Lazia, in vratarja Benfice Mileta Svilarja.

SP 2018 Srbi neposredno na SP, Hrvati v dodatne kvalifikacije

Začasno vlogo selektorja bo opravljal do zdaj Muslimov pomočnik Mladen Krstajić, mediji v Srbiji pa namigujejo, da zveza za novega selektorja želi legendarnega Dragana Stojkovića - Piksija.

Srbija je v kvalifikacijski skupini F za nastop na svetovnem prvenstvu zasedla prvo mesto, na koncu je imela dve točki prednosti pred Irsko, za obema reprezentancama je zaostal Wales, udeleženec zadnjega evropskega prvenstva v Franciji.

Pretkan načrt Prostitutke potrkale na vrata nogometašev

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.