Šport > Nogomet
292 ogledov

Popeljal jih je na SP, nato sledila razrešitev

Slavoljub Muslin

Čeprav se je uvrstil na svetovno prvenstvo v Rusijo, Slavoljub Muslin ni več selektor srbske nogometne reprezentance. Nekdanji nogometaš Crvene zvezde in srbska zveza sta se razšla zaradi različnih pogledov na reprezentanco, selektor je moral po slabih predstavah na zadnjih kvalifikacijskih tekmah poslušati kritike na izbor reprezentantov.

"Razšli smo se, ker nimamo istih pogledov na to, kako naj bi bila ekipa videti na svetovnem prvenstvu," je za srbske medije dejal Muslin, ki naj bi sporazumno razdrl pogodbo. Muslinova največja napaka naj bi bila, ker v ekipo ni želel uvrstiti Sergeja Milinkovića, zveznega igralca Lazia, in vratarja Benfice Mileta Svilarja.

hrvaška ukrajina SP 2018 Šport Srbi neposredno na SP, Hrvati v dodatne kvalifikacije

Začasno vlogo selektorja bo opravljal do zdaj Muslimov pomočnik Mladen Krstajić, mediji v Srbiji pa namigujejo, da zveza za novega selektorja želi legendarnega Dragana Stojkovića - Piksija.

Srbija je v kvalifikacijski skupini F za nastop na svetovnem prvenstvu zasedla prvo mesto, na koncu je imela dve točki prednosti pred Irsko, za obema reprezentancama je zaostal Wales, udeleženec zadnjega evropskega prvenstva v Franciji.

prostitutka dekla na poziv Pretkan načrt Šport Prostitutke potrkale na vrata nogometašev
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice