Šport > Nogomet
7617 ogledov

Prostitutke potrkale na vrata nogometašev

prostitutka dekla na poziv Epa Simbolična fotografija.
Pretkana poteza nasprotne ekipe.

Paragvajci naj bi v želji po uvrstitvi na SP 2018 posegli po radikalnih ukrepih.

V 18. krogu južnoameriških kvalifikacij za nastop na SP 2018 sta se pomerili reprezentanci Paragvaja in Venezuele. Zmage z minimalno razliko (0:1) se je veselila slednja.

Paragvajci so nujno potrebovali tri točke, če so želeli upati na uvrstitev v dodatne kvalifikacije, medtem ko so Venezuelci igrali za čast in dostojno slovo. Kljub zmagi so namreč ostali na zadnjem mestu kvalifikacijske lestvice.

Selektor Venezuele Rafael Dudamel je po tekmi pohvalil borbeno igro in profesionalnost svojih varovancev ter nasprotni ekipi očital, da je dan pred srečanjem v njihov hotel napotila več deklet na poziv z namenom, da bi zmotila njihovo koncentracijo.

Ko je na kocki svetovno prvenstvo, so v Južni Ameriki, kjer je prisotno ogromno nogometnega fanatizma, tudi takšni dogodki nekaj povsem običajnega.

"Sinoči nas je v hotelu obiskalo kar nekaj žensk. A nogometaši so danes drugačni. Obiski deklet jih niso presenetili," je povedal Dudamel in namignil, da za vsem skupaj stojijo Paragvajci.

"To so stari triki. Dekleta so bila lepa in zelo vljudna. Kljub vsemu smo se uspeli upreti skušnjavi. In kar je najpomembneje, na koncu smo osvojili tri točke," je dodal selektor Venezuele.

 | Avtor: Epa Epa

Komentarjev 1
  • antitrust 15:35 13.oktober 2017.

    Zmagaš pa še nafuk....se :)