Pošastnega zdravnika v zaporu desetkrat zabodli z nožem

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Zloglasnega zdravnika Nassarja so v zaporu večkrat zabodli, njegovo stanje naj bi bilo stabilno.
Oglej si celoten članek

Nekdanji zdravnik ameriške gimnastične reprezentance Larry Nassar je bil v zaporu na Floridi, kjer prestaja dolgoletno kazen zaradi spolne zlorabe športnic, večkrat zaboden z nožem. Po izjavah vodstva zapora je kljub številnim ranam v stabilnem zdravstvenem stanju.

Devetinpetdesetletnega Nassarja je sojetnik dvakrat zabodel v vrat, šestkrat v prsni koš in dvakrat v hrbet. "Nazadnje sem slišal, da je v stabilnem stanju," je dejal vodja zapora Joe Rojas, ki je priznal, da imajo v strogo varovani kaznilnici Coleman II v Sumterville trenutno velike težave z zagotavljanjem varnosti zaradi pomanjkanja osebja.

Zloglasni zdravnik v omenjeni ustanovi prestaja 175-letno zaporno kazen zaradi zlorabe mladih telovadk v času službovanja na ameriški gimnastični zvezi in na kliniki univerze MSU v Michiganu. Proti njemu je pričalo več kot 150 od skupno vsaj 250 športnic, ki jih je spolno zlorabil med leti 1996 in 2005, med njimi tudi slovito Simono Biles.

Spregovorila Ostudne podrobnosti zlorabe: "Posilil me je več kot stokrat"

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.