Poškodbe močnejše od Cannavara

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Legendarni branilec azzurov Fabio Cannavaro je moral pri 37 letih priznati premoč številnim poškodbam in nogometne čevlje obesiti na klin. Cannavaro je še vedno edini branilec, ki je bil izbran za igralca leta po izboru Fife.
Oglej si celoten članek

"Žalosten sem. Nogomet mi pomeni vse v življenju," je ob koncu izjemno uspešne kariere medijem zaupal Italijan Fabio Cannavaro. Eden najboljših branilcev v zadnjih letih je s kariero želel nadaljevati, a so mu zdravniki zaradi velikih težav s kolenom, ki naj ne bi zdržalo še ene sezone, to odsvetovali.

Nekdanji italijanski kapetan je največji uspeh doživel leta 2006, ko je naše zahodne sosede popeljal do naslova svetovnega prvaka. Istega leta je bil s strani Fife izbran za najboljšega nogometaša leta in je do danes še vedno edini branilec, ki se lahko pohvali s to prestižno nagrado. Za Italijo je zbral rekordnih 136 nastopov. V svoji bogati karieri pa je nastopal za Napoli, Parmo, Inter, Juventus in Real Madrid. Zadnjo sezono je odigral v Združenih arabskih emiratih za Al Ahli, kjer naj bi kot svetovalec ostal tudi po koncu kariere.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.