Posledice srečanja z Ronaldovo železno mišico

Foto: Profimedia ronaldo sorrentino
Čuvaj mreže jo je grdo skupil ob trčenju s Cristianom Ronaldom.
Oglej si celoten članek

Vratar Chieva Stefano Sorrentino je v šali sporočil, da je Cristiano Ronaldo ob debitantskem nastopu v dresu Juventusa našel tarčo, čeprav ni zastresel njegove mreže. Moštvi sta se v soboto pomerili na tekmi italijanske Serie A, na kateri je portugalski superzvezdnik prvič branil barve svojega novega kluba.

Dramatičen debi Ronaldo nokavtiral vratarja, ki ga je spravljal v obup

Ronaldo se na srečanju ni vpisal med strelce, je pa v zaključnih minutah rednega dela tekme poškodoval sicer zelo razpoloženega Sorrentina in trenerja Chieva prisilil, da je za sklepno dejanje na zelenico poslal rezevnega vratarja.

Devetintridesetletni Sorrentino je po trčenju z Ronaldom poškodovan obležal na igrišču, za trenutek je celo izgubil zaveta. V vratih ga je zamenjal Andrea Seculin, ki je v zaključku srečanja prejel odločilni zadetek, s katerim si je Juventus priigral zmago s končnim izidom 3:2.

Sorrentino, ki je utrpel zlom nosu, poškodbo vratu in leve rame, je noč s sobote na nedeljo preživel v bolnišnici Verona's Borgo Trento Hospital. "Hvala vam za vsa sporočila, naklonjenost in spoštovanje," je sporočil svojim navijačem. "CR7 mi ni le oplazil, ampak je zadel center (ang: bullseye)," je dodal Sorrnetino, ki se podrobnosti trčenja ne spomni.

"Šele kasneje sem ugotovil, da sva trčila z Ronaldom, saj se ne spomnim, kaj se je zgodilo potem, ko sem krenil na žogo. Spominjam se, da mi je nekdo jezik potegnil ven, nato sem počasi prišel k zavesti. Običajno se dela prekrške nad Ronaldom, ponosen sem, da ga je on storil na meni," je dodal Sorrentino.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.