Šport > Nogomet
1390 ogledov

Posledice srečanja z Ronaldovo železno mišico

ronaldo sorrentino Trčenje Ronalda in Sorrentina.
Čuvaj mreže jo je grdo skupil ob trčenju s Cristianom Ronaldom.

Vratar Chieva Stefano Sorrentino je v šali sporočil, da je Cristiano Ronaldo ob debitantskem nastopu v dresu Juventusa našel tarčo, čeprav ni zastresel njegove mreže. Moštvi sta se v soboto pomerili na tekmi italijanske Serie A, na kateri je portugalski superzvezdnik prvič branil barve svojega novega kluba.

stefano sorentino Dramatičen debi Šport Ronaldo nokavtiral vratarja, ki ga je spravljal v obup

Ronaldo se na srečanju ni vpisal med strelce, je pa v zaključnih minutah rednega dela tekme poškodoval sicer zelo razpoloženega Sorrentina in trenerja Chieva prisilil, da je za sklepno dejanje na zelenico poslal rezevnega vratarja.

Devetintridesetletni Sorrentino je po trčenju z Ronaldom poškodovan obležal na igrišču, za trenutek je celo izgubil zaveta. V vratih ga je zamenjal Andrea Seculin, ki je v zaključku srečanja prejel odločilni zadetek, s katerim si je Juventus priigral zmago s končnim izidom 3:2.

Sorrentino, ki je utrpel zlom nosu, poškodbo vratu in leve rame, je noč s sobote na nedeljo preživel v bolnišnici Verona's Borgo Trento Hospital. "Hvala vam za vsa sporočila, naklonjenost in spoštovanje," je sporočil svojim navijačem. "CR7 mi ni le oplazil, ampak je zadel center (ang: bullseye)," je dodal Sorrnetino, ki se podrobnosti trčenja ne spomni.

"Šele kasneje sem ugotovil, da sva trčila z Ronaldom, saj se ne spomnim, kaj se je zgodilo potem, ko sem krenil na žogo. Spominjam se, da mi je nekdo jezik potegnil ven, nato sem počasi prišel k zavesti. Običajno se dela prekrške nad Ronaldom, ponosen sem, da ga je on storil na meni," je dodal Sorrentino.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice