Posnetek razkriva, kaj je Ronaldo počel ob zmagi svojega moštva

Foto: Epa
Foto: Epa
Cristiano Ronaldo bo moral še nekoliko počakati na krstni nastop v dresu Al Nassra.
Oglej si celoten članek

Portugalski napadalec Cristiano Ronaldo je zmago svojega moštva Al Nassr nad ekipo Al Tai (2:0) spremljal med vadbo na sobnem kolesu. 

Prvi polčas na stadionu Mrsool Park, kjer si je Al Nassr z zmago zagotovil obstanek na vrhu ligaške lestvice, si je ogledal iz VIP lože, ob premoru pa se vrnil v garderobo in čas izkoristil za vadbo.

Foto: Profimedia loža Ronaldo

Al Nassr je po tekmi na spletu delil posnetek, na katerem se je Ronaldo med vrtenjem pedalov razveselil drugega zadetka svojega moštva. 

Kršitev Ronaldo in Georgina v navzkrižju s savdsko zakonodajo

Savdski klub se trenutno sooča z dvema ovirama v zvezi Ronaldovim debijem. Prva je preveliko število tujih igralcev, kar preprečuje registracijo nove okrepitve, druga pa je kazen dveh tekem, ki jo je Ronaldu izrekla Angleška nogometna zveza (FA) izrekla zaradi incidenta z navijačem, kateremu je iz rok izbil telefon.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.