Šport > Nogomet
54042 ogledov

Mama avtističnega dečka: "Ronalda nočemo več videti"

Cristiano Ronaldo Epa
Cristiano Ronaldo s svojim opravičilom ni dosegel želenega učinka. Prej nasprotno.

Mama avtističnega dečka, ki ga je Cristiano Ronaldo po porazu proti Evertonu udaril po roki in mu pri tem izbil telefon, je povedala, da z napadalcem Manchester Uniteda ne želijo imeti nobenega opravka več.

Cristiano Ronaldo Uradno se opravičil Šport Incident v Angliji! Noro, kako se je Ronaldo spravil nad mladega navijača

Cristiano Ronaldo | Avtor: Print Screen Print Screen
Incident se je zgodil po koncu sobotne premierligaške tekme  na Goodison Parku, kjer je Portugalec ob zapuščanju zelenice grobo udaril roko navijača, za katerega se je kasneje izkazalo, da je avtist. Mladenič je želel zgolj pridobiti posnetek enega svojih najljubših igralcev, ki pa se je pod vplivom močnih čustev na neprimeren način znesel nad njegovim telefonom.

Ronaldo se je kmalu zatem opravičil za svoje vedenje in pretresenega 14-letnika povabil na ogled tekme na Old Traffordu, a je očitno s svojim zapisom naredil več škode kot koristi.

"Opravičilo oziroma prej odsotnost le tega me je še bolj razjezila," je za Telegraph Sport povedala navijačeva mama Sarah Kelly. "Zelo nesramno, da ljudem razlaga, kako se je opravičil, če pa tega sploh ni storil. V redu, objavil si zapis na družbenih omrežjih, a opravičiti bi se moral mojemu sinu."

"Imel je več ur časa za razmislek. Lahko bi pridobil naše podatke in bi to opravili v zasebnosti. S tem bi bila zadovoljna."

"Marsikdo je mahal s telefonom. Jacob je bil v svojem svetu, povedal mi je, da bo snemal Ronalda, ker naj bi bil poškodovan. Sploh ni bil osredotočen nanj, ampak na njegovo nogo. Ni vedel, kaj se dogaja, dokler ni njegov telefon pristal na tleh. Bil je povsem šokiran."

"Ronaldo je vedel, da so tam otroci. Z njimi se je rokoval pred tekmo. Če bi se to zgodilo na ulici, bi bil aretiran. Tudi sam je oče, zato sem prepričana, da bi bil enako šokiran, če bi se kaj takšnega zgodilo njegovemu sinu."

Ronadovemu povabilu se, kot pravi, ne bodo odzvali. "Vprašala sem Jacoba, če bi želel na tekmo, on pa mi je odvrnil, da ga noče več videti. To je žalostno, saj je bil Ronaldo eden glavnih razlogov za obisk tekme Uniteda."

 
Komentarjev 7
  • Tango 15:38 14.april 2022.

    zaneta - kako si se razkurila, oh, oh, kaj bi vse naredila, če bi lahko. Tako pa se raje posveti drugim hobijem, kjer boš uspešnejša ...

  • Tango 15:35 14.april 2022.

    zaneta - kako si se razkurila, kaj bi vse naredila, če bi lahko, kajne? Posveti se raje drugim

  • Tango 15:32 14.april 2022.

    alen009 - kdo je tu bebec, je vidno ...