Šport > Nogomet
3402 ogledov

Incident v Angliji! Noro, kako se je Ronaldo spravil nad mladega navijača

Cristiano Ronaldo Profimedia
Cristiano Ronaldo se je preko socialnih omrežij opravičil za svoj izbruh, ko je po tekmi proti Evertonu uničil mobilni telefon enega izmed navijačev.

Po tekmi angleškega prvenstva med Evertonom in Manchester Unitedom so se otoški mediji razpisali, da naj bi prvi zvezdnik Rdečih vragov Cristiano Ronaldo po tekmi besno reagiral ter na poti v slačilnico iz rok enega izmed navijačev izbil mobilni telefon ter ga pri tem domnevno uničil.

Iz kluba so nato potrdili, da bodo celoten incident še raziskali, se je pa v večernih urah oglasil tudi glavni antagonist omenjenega incidenta, potem ko je na svojem Instagramu objavil opravičilo, navijaču Evertona pa je ponudil, da si pride ogledati novo tekmo Uniteda na Old Traffordu.

"Nikoli ni lahko nadzorovati čustva v tako težkih trenutkih, kot jih trenutno prestajamo. Toda kljub temu moramo vedno pokazati svoje spoštovanje, biti potrpežljivi ter nuditi vzor vsem mladeničem, ki ljubijo to prelepo igro. Rad bi se opravičil za svoj izbruh, obenem pa bi rad tega navijača povabil, da si ogleda tekmo na Old Traffordu, to bi bilo najbolj športno in pošteno."

Kmalu so se na spletu pojavili tudi številni posnetki incidenta. Razlog za Ronaldov izbruh je sicer bila še ena bleda predstava njegove ekipe, ki je izgubila proti moštvu, ki se bori za obstanek. Portugalec, ki je po tekmi razkril grde ureznine na nogi, ki jih je prejel od nasprotnih igralcev tekom tekme, je tako svoj bes stresel nad nič hudega slutečega navijača Evertona, ki je želel z mobilnikom preprosto posneti enega izmed največjih nogometnih zvezdnikov sveta.

Ronaldo je sicer na tekmi imel lepo priložnost, da poravna izid, a je njegov poizkus zaustavil Jordan Pickford ter tako še poglobil krizo Uniteda, ki na sedmem mestu v prvenstvu že pošteno zaostaja za mesti, ki prinašajo nastope v Ligi prvakov.

Komentarjev 1
  • mph2 10:50 10.april 2022.

    Skoraj na nivoju Will Smitha, pravo razočaranje in sramota. :-(

Sorodne novice