Šport > Nogomet
142 ogledov

Vlomili v hišo s spečima otrokoma in vzeli medaljo svetovnega prvaka

Paul Pogba Epa
V zvezdnikovo hišo so vdrli med srečanjem Luge prvakov.

Vezist Manchester Uniteda Paul Pogba je razkril, da je medalja, ki jo je prejel ob osvojitvi naslova svetovnega prvaka skupaj s francosko reprezentanco leta 2018, med ukradenimi predmeti med nedavnim vlomom v njegov dom, je danes poročala nemška tiskovna agencija dpa.

Francoski reprezentant je prejšnji teden spregovoril o "najhujši nočni mori", ki jo je doživela njegova družine, potem ko so nepridipravi vlomili v družinsko hišo, medtem ko sta njegova otroka spala v svoji spalnici.

Erling Braut Håland Haaland Tržnica Šport Plačan bo precej bolje kot Cristiano Ronaldo

Pogbajevo hišo so obiskali vlomilci prejšnji torek, ko je igral na tekmi Lige prvakov proti Atléticu Madridu Jana Oblaka na Old Traffordu, njegova otroka pa je čuvala varuška. Pogba je takoj po vlomu opisal neprijetne občutke in dejal, da so njegovo družino oropali "občutka varnosti in zaščite".

Očitno pa so zmikavti tudi odnesli nekaj dragocenih predmetov, med njim je Pogba opazil, da manjka medalja, ki jo je prejel ob osvojenem naslovu svetovnega prvaka v nogometu leta 2018.

Pogba je v izjavi, ki jo je objavil francoski L'Equipe, dejal, da ga je bilo najbolj strah, ker sta bila sinova med vlomom sama doma z varuško. "Vse je preslišala, poklicala je mojo ženo in varovanje, nato pa se je s fantoma zaprla v sobo. Kar nekaj dni je minilo preden si je opomogla od šoka. Glavno je, da je z mojima otrokoma vse v najlepšem redu," je dejal Pogba, ki mu bo poleti potekla pogodba z Manchester Unitedom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.