Šport > Nogomet
239 ogledov

Rdeči vragi razjasnili Ronaldovo odsotnost

Cristiano Ronaldo Epa
Prvi strelec rdečih vragov ni zaigral na tekmi z Leicester Cityjem.

Trener rdečih vragov Ralf Rangnick na izredno pomembni tekmi v lovu na četrto mesto premierligaške lestvice ni mogel računati na Cristiana Ronalda. Kot je pojasnil nemški strateg, je strelec 12 ligaških zadetkov v letošnji sezoni odsoten zaradi bolezni.

"Pred včerajšnjim treningom je imel gripi podobne simptome. Preslabo se je počutil, da bi lahko oddelal trening. Zjutraj smo mu na dom poslali zdravnika, da bi preveril, če se je njegovo počutje izboljšalo. Na žalost se ni, tako da ga ne bo v začetni enajsterici, sicer bi bil," je pojasnil trener.

Manchester United nujno potrebuje prepričljiv zaključek sezone, če želi upati na preboj med najboljše štiri ekipe angleškega prvenstva. Pred obračunom z Leicestrom so imeli šesti rdeči vrag s tekmo več štiri točke manj od četrtouvrščenega Arsenala.

Ronaldo je na zadnji ligaški tekmi v dresu Uniteda zabil hat-trick Tottenhamu. Med reprezentančnim premorom je nato odigral pomembno vlogo pri uvrstitvi njegove reprezentance na SP 2022 v Katarju. Portugalska je za preboj na mundial premagala Turčijo (3:1) in Severno Makedonijo (2:0). Proti slednji je Ronaldo prispeval podajo pri prvem od dveh zadetkov Bruna Fernandesa.

Cristiano Ronaldo | Avtor: Epa Epa

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.