Šport > Nogomet
3545 ogledov

Ronaldo 'zabil' legendo Uniteda: "Ljubosumen si"

cristiano ronaldo Epa
Cristiano Ronaldo se je odzval na kritike nekdanjega soigralca pri Manchester Unitedu.

Wayne Rooney, nekdanji rdeči vrag, je med gostovanjem v oddaji Monday Night Football televizijski mreži Sky Sports ocenil, da vrnitev Cristiana Ronalda na Old Trafford ni bila v najboljšem interesu moštva.

S tem si je nakopal jezo nekdanjega soigralca, ki je v odzivu na izrečeno tako Rooneyja kot legendo Liverpoola Jamieja Carragherja obtožil ljubosumja.

Rooney je v studiu komentiral razplet ligaškega obračuna med Manchester Unitedom in Leicester Cityjem, ki se je končal z delitvijo točk (1:1), Ronaldo pa na tekmi ni zaigral.

Ko je beseda nanesla na portugalskega napadalca, je Rooney dejal, da je bil nakup Ronalda slaba naložba, saj bi se moral United usmeriti v pomladitev moštva. Ob tem je izrazil željo, da bi poleti poleg Ronalda ekipo zapustil tudi Paul Pogba.

Wayne Rooney | Avtor: Profimedia Profimedia
"Moram reči, da ne," je na vprašanje, ali je vrnitev Ronalda koristila Unitedu, odvrnil Rooney. "Saj zabija gole, dosegal je pomembno gole v ligi prvakov. Zabil je hat-trick Tottenhamu. Toda če se ozremo v prihodnost kluba, potem bi morali iskati mlade in uspeha lačne igralce, ki bodo naredili vse, da v naslednjh dveh ali treh letih dvignejo Man United."

"Cristiano je že malce v letih. Zagotovo ni več igralec, kakršen je bil pri dvajsetih. To se pač zgodi, takšna je narava nogometa. Še vedno je nevaren v napadu, v ostalih prvinah pa ekipa potrebuje več. Potrebujejo mlade, lačne igralce. Imajo nekaj dobrih mladcev, po mojem bo Sancho prihodnje leto še boljši. Enako velja za Marcusa. Jesse Lingard bi moral igrati, ker ima tako energijo kot kvaliteto. Scott McTominay je bil soliden, tako da podmladek vsekakor imajo. Pridobiti morajo na samozavesti in verjeti, da lahko igrajo na višjem nivoju," je dejal nekdanji angleški napadalec.

Kmalu zatem je Rooney objavil fotografijo sebe, Carragherja in voditelja Davida Jonesa ter sporočil, da je zelo užival v svojem televizijskem nastopu, CR7 pa je takoj izkoristil priložnost za povračilni udarec.

"Dva ljubosumneža," je zabrusil Rooneyju in Carragherju.

 | Avtor: Marca.com Marca.com

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wayne Rooney (@waynerooney)

Komentarjev 1
  • Avatar Ferenc
    Ferenc 22:00 07.april 2022.

    Ni kaj komentirati . Prava 10 na eni strani in na drugi portugalski narcis

Sorodne novice