Šport > Nogomet
1837 ogledov

Vplivnež preprečil aretacijo Cristiana Ronalda

Cristiano Ronaldo Man Utd Epa
Na dan so prišli novi podatki o razvpitem primeru, v katerega je vpleten portugalski zvezdnik.

V preteklih letih je veliko pozornosti požel primer domnevnega posilstva, ki naj bi ga Cristiano Ronaldo zagrešil v Las Vegasu leta 2009. Takrat naj bi nogometaš v svoji hotelski sobi napadel natakarico Kathryn Mayorga. Ronaldo je od vsega začetka posilstvo zanikal.

Po poročanju ameriških in angleških medijev je Ronaldo za molk o njunem odnosu Mayorgi plačal nekaj več kot 300.000 evrov, kljub temu ga je Američanka leta 2018 hotela tožiti za odškodnino v višini 70 milijonov evrov.

Cristiano Ronaldo Video Šport Šokantna scena! Ronaldo na tekmi pljunil v glavo soigralcu

Lokalna policija je tako 2009 kot 2018 zbirala informacije o domnevnem zločinu in pred štirimi leti naj bi celo predlagala izdajo naloga za Ronaldovo aretacijo.

"Ko je bilo vse skupaj predano okrajnemu tožilcu, je slednji odklonil pregon. Ni navedel, zakaj je zavrnil začetek postopka. Policija je bila prepričana, da ima dovolj dokazov za obsodbo spolnega napada, toda tožilstvo se je odločilo drugače," je na septembrskem zaslišanju dejal Mayorgin odvetnik Leslie Stovall. Njegovo izjavo so v sodnih dokumentih nedavno našli in navedli pri angleškem Daily Mailu.

cristiano ronaldo kathryn mayorga | Avtor: Print Screen Print Screen

Okrajni tožilec dotičnega okrožja je bil, in še vedno je Steve Wolfson. Slednji je po omenjenih dogodkih leta 2019 še enkrat preveril dokaze in potrdil predhodno odločitev.

Ronaldo je vse od začetka sage zatrjeval, da je nedolžen. "Posilstvo je nizkoten zločin, ki je v nasprotju z vsem, kar sem in v kar verjamem," je na družbenih omrežjih na to temo zapisal Ronaldo.

Komentarjev 1
  • Christy_Webb 11:51 16.februar 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎

Sorodne novice