Šport > Nogomet
12075 ogledov

Šokantna scena! Ronaldo na tekmi pljunil v glavo soigralcu

Cristiano Ronaldo Profimedia
Portugalec se je zaradi svojega obnašanja znašel na udaru angleške javnosti.

Nogometaši Manchester Uniteda so ta teden ponovno razočarali svoje navijače, potem ko so na domačem igrišču zgolj remizirali s Southamptonom z 1:1.

Toda navijače je bolj kot nov slab rezultat Rdečih vragov šokiralo obnašanje njihovovega prvega zvezdnika, potem ko je posnetek poteze Cristiana Ronalda obkrožil svet.

Kamere so ga namreč po tekmi ujele, kako je pljunil v smeri svojega soigralca Anthonyja Elange, kateri mu je kazal hrbet, "projektil" pa je odletel naravnost v glavo mlademu nogometašu, ki pa vsaj po posnetku sodeč tega sploh ni opazil.

Portugalski zvezdnik se je resda med pozdravljanjem nasprotnih igralcev kar naenkrat obrnil v desno ter "izstrelil", tako da povsem možno, da se niti Ronaldo ni dobro zavedal, kaj počne ter kam bo vse skupaj odletelo. Toda tudi če ni bilo namerno, je Ronaldovo obnašanje že naletelo na zgražanje angleške javnosti, ki zadnje čase vse močneje pritiska na Portugalca.

Pri nasprotnih navijačih že tako nikoli ni bil preveč dobro zapisan, vse več pa je tudi navijačev Uniteda, ki mu resno zamerijo njegove slabše partije ter pomanjkanje zadetkov.

Ronaldo je namreč svoj zadnji zadetek ali asistenco zbral še v prejšnjem koledarskem letu, zdaj pa je za njim že šest zaporednih tekem, ko ne more zadeti gola.

Njegov projektil v smeri Elange je tako po komentarjih na Twitterju edina stvar, ki jo je Ronaldo v zadnjem času sprožil in dejansko zadel.

cristiano ronaldo Besen Šport Zato je Ronaldo blokiral socialna omrežja ugledne spletne strani
Komentarjev 1
  • Janez_53 14:30 17.februar 2022.

    Ves denar tega sveta ne more iz prostaka napraviti kultiviranega človeka.

Sorodne novice