Šport > Nogomet
58307 ogledov

Ronaldo tarča posmeha: "Pozabil je omeniti dolžino penisa!"

ronaldo Instagram
Cristiano Ronaldo je z nič kaj skromnim zapisom nagovoril svoje sledilce na družbenih omrežjih.

Najbolj priljubljeni športnik na spletu Cristiano Ronaldo se je znašel na udaru spletnih šaljivcev po objavi novoletne voščilnice, s katero je nagovoril na desetine milijonov svojih sledilcev.

Portugalski napadalec (36) se je že v uvodnem delu zapisa pohvalil, da je v letu 2021 dosegel 47 zadetkov v vseh tekmovanjih, v nadaljevanju pa je izpostavil tudi številne druge dosežke v preteklem koledarskegam letu. Priznal je, da vrnitev na Old Trafford ni bila tako uspešna, kot se je nadejal, ob tem pa izrazil upanje v boljšo prihodnost.

cristiano ronaldo | Avtor: Epa Epa
Ronaldo je v letu 2021 osvojil italijanski pokal in superpokal z Juventusom, zaigral v osmini finala EP in obstal na pragu uvrstitve na SP 2022, na katerega se bo Portugalska poskušala uvrstiti skozi dodatne kvalifikacije.

Bolj kot ekipni so odmevali njegovi individualni dosežki. Postal je najboljši strelec evropskega prvenstva (5 golov) in prvi strelec italijanske Serie A za sezono 2020/2021 (29 golov), spotoma pa se je zavihtel še na vrh večne lestvice najuspešnejših strelcev vseh časov. Svoje dosežke je 36-letni veteran izpostavil v novoletnem voščilu, njegovo na tako prikrito hvalisanje pa je botrovalo številnim šaljivim zapsom.

"Tud jaz sem zelo skromen," se je Ronaldu rogal nek sledilec."Kako je to sploh mogoče? Včasih res ne razumem. Kot da se preprosto moramo norčevati iz tebe," je dodal drugi. "Tole zaudarja po 'moj oče mi je dal le milijon dolarjev posojila'," je zapisal tretji.

Zapis slednjega se nanaša na besede nekdanjega ameriškega predsednika Donalda Trumpa, ki se je pred leti osmešil z izjavo, da mu v življenju ni bilo prizanešeno, saj je od bogatega očeta dobil le skromen milijonček.

"Smo sredi globalne pandemije, čeprav sem dosegel 47 golov," se je iz Ronalda norčeval nek uporabnik spleta. "Skoraj 50 golov ni zadostovalo, da bi premagali covid-19," je pristavil drugi. "Če bi vsi igrali na tako visokem nivoju kot jaz, bi ljudi lahko ozdravili covida-19," so se kar vrstile šale na temo pandemije. "Ali je res pravkar objavil svojo statistiko?" se je spraševal nek sledilec. "Pozabil je omeniti dolžino svojega penisa," mu je odvrnil drugi.

Komentarjev 3
  • Avatar Amelliola
    Amelliola 00:18 02.januar 2022.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

  • jjjaaannneeezzz 13:39 01.januar 2022.

    No, no, no. Saj ni tako hudo. Rekel bi, da je čisto ok, saj se ukvarja s svojim poslom in ve, zaradi česa je car. Kar naj vsi sovražniki povedo, kaj je njim uspelo v življenju.