Šport > Nogomet
6727 ogledov

"Man Utd bi moral prodati Ronalda"

cristiano ronaldo Epa
Nekdanji napadalec Aston Ville je prepričan, da bi moral Portugalec zapustiti Old Trafford.

Upokojeni angleški reprezentant Gabriel Agbonlahor je Manchester United pozval, naj resno razmisli o prodaji Cristiana Ronalda. Portugalski superzvezdnik se je poleti vrnil na Old Trafford in je s 14 goli v vseh tekmovanjih trenutno najboljši strelec ekipe.

Manchester United je sredo doživel nov udarec s premierligaškim porazom proti Wolverhamptonu (0:1), po katerem je nazadoval na sedmo mesto prvenstvene lestvice.

Gabriel Agbonlahor | Avtor: Epa Epa
Moštvo se tudi po prevzemu trenerja Ralfa Rangnicka, ki je nasledil Oleja Gunnarja Solskjaerja, srečuje s podobnimi težavmi kot prej, neuspehi pa so že načeli odnose v slačilnici, kjer naj bi se zaiskrilo med Ronaldom in njegovim rojakom Brunom Fernandesom.

"Vidite lahko razliko pri Fernandesu, odkar se je ekipi pridružil Ronaldo. Pred Ronaldom je bil Fernandes prva violina. Zdaj ta vloga pripada Ronaldu. To vodi v napetost. Glede na vse, kar se dogaja, se Ole Gunnar Solskjaer mora zavedati, da je z nakupom Ronalda storil napako," je prepričan Agbonlahor, dolgoletni član Aston Ville.

"Ja, Ronaldo zadeva, a takšne gole bi lahko dosegal tudi Mason Greenwood ali Marcus Rashford. Kar se mene tiče, bi morali Ronalda poleti prodati. Naj Greenwood, Rashford in Jadon Sancho igrajo skupaj," je dodal 35-letni Anglež.

Razmere pri Unitedu naj bi bile kritične. Po navedbah The Mirrorja želi moštvo zapustiti kar 11 nogometašev, med igralci pa naj bi se oblikovale klike, kar onemogoča delovanje k skupnemu cilju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice