Padla odločitev o Dončićevem sobotnem nastopu

Foto: PrtSc
Foto: PrtSc
Slovenski zvezdnik je poškodbo staknil v nepravem času.
Oglej si celoten članek

Dallas Mavericks bodo v soboto začeli serijo prvega kroga končnice proti Utah Jazz. Še vedno ni znano, ali bo glavni zvezdnik Teksačanov nared za tekmo.

Luka Dončić se je nesrečno poškodoval na zadnjem srečanju rednega dela, načeta je njegova leva mečna mišica. Uradni status Ljubljančana pred prihajajočimi preizkušnjami je "vprašljiv".

NBA Jastrebi podaljšali agonijo Michaela Jordana

Posnetki s sredinega treninga ne dajejo veliko razlogov za optimizem. Dončić je, tako kot soigralec Maxi Kleber, vrtel pedala na sobnem kolesu, medtem ko je preostanek ekipe vadil na parketu.

Spodnji del Dončićeve leve noge je bil odet v tesen povoj, Slovenec pa na trenutke ni zgledal prav zadovoljno.

Po poročilih dobro obveščenega novinarja Shamsa Charanie bo Dončić zagotovo izpustil prvo tekmo uvodne serije končnice.

Nova realnost Zaradi Dončića trpi Nowitzkijev ego

Dallas bo prvo srečanje serije proti Utahu odigral na svojem parketu. Termin je zelo prijazen za evropske ljubitelje košarke, saj se bo obračun začel že ob 19. uri po srednjeevropskem času.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:12 15. April 2022.

    Samo da ne bo hotel sedaj prehitro nazaj. S tem bi si lahko samo zakompliciral zdravje in ogrozil kvaliteto kariere …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.