Šport > Košarka
10396 ogledov

Padla odločitev o Dončićevem sobotnem nastopu

Luka Dončić sobno kolo trening PrtSc
Slovenski zvezdnik je poškodbo staknil v nepravem času.

Dallas Mavericks bodo v soboto začeli serijo prvega kroga končnice proti Utah Jazz. Še vedno ni znano, ali bo glavni zvezdnik Teksačanov nared za tekmo.

Luka Dončić se je nesrečno poškodoval na zadnjem srečanju rednega dela, načeta je njegova leva mečna mišica. Uradni status Ljubljančana pred prihajajočimi preizkušnjami je "vprašljiv".

Michael Jordan NBA Šport Jastrebi podaljšali agonijo Michaela Jordana

Posnetki s sredinega treninga ne dajejo veliko razlogov za optimizem. Dončić je, tako kot soigralec Maxi Kleber, vrtel pedala na sobnem kolesu, medtem ko je preostanek ekipe vadil na parketu.

Spodnji del Dončićeve leve noge je bil odet v tesen povoj, Slovenec pa na trenutke ni zgledal prav zadovoljno.

Po poročilih dobro obveščenega novinarja Shamsa Charanie bo Dončić zagotovo izpustil prvo tekmo uvodne serije končnice.

Dirk Nowitzki Nova realnost Šport Zaradi Dončića trpi Nowitzkijev ego

Dallas bo prvo srečanje serije proti Utahu odigral na svojem parketu. Termin je zelo prijazen za evropske ljubitelje košarke, saj se bo obračun začel že ob 19. uri po srednjeevropskem času.

Komentarjev 1
  • 277e7e0798e154efbedb78510b05597587d206c4 09:12 15.april 2022.

    Samo da ne bo hotel sedaj prehitro nazaj. S tem bi si lahko samo zakompliciral zdravje in ogrozil kvaliteto kariere za naprej. Prav na tak način se zadeve obrnejo, če pogledamo samo KPja in še precej drugih. Zaradi ene sezone ...prikaži več ne sme na riziko postaviti kariere. Mu pa seveda vsi želimo čim hitrejše in kakovostno okrevanje.

Sorodne novice