Potrjena vrnitev Ibrahimovića

Foto: EPA
Foto: EPA
Trenutno vodilno moštvo angleške nogometne premier lige Manchester United je razveselil navijače z novico, da se na Old Trafford vrača švedski zvezdnik Zlatan Ibrahimović. Napadalec je podpisal enoletno pogodbo in bo nosil dres s številko 10.
Oglej si celoten članek

Zlatan Ibrahimović je v lanski sezoni na 46 tekmah dosegel 28 golov. Zaradi poškodbe kolena je sezono predčasno končal, Manchester United pa z njim ni podaljšal enoletne pogodbe, ki jo je podpisal julija 2016. Ko je postalo jasno, da okreva hitreje od pričakovanj, so se pojavile govorice, da mu rdeči vragi pripravljajo novo pogodbo, te pa so se danes uresničile.

Ibrahimović Na Old Traffordu še ni rekel zadnje besede

"Vrnil sem se, da končam kar sem začel. Vedno je bil moj namen in namen kluba, da ostanem. Komaj čakam, da se vrnem na igrišče Old Trafforda, toda zavedam se, da je za to potreben čas. Trdo bom delal, da bom prepričan v vrnitev v najboljšem stanju," je povedal Ibrahimović, ki je sezoni 2016/nosil dres s številko 10.

Šved je bil v času rehabilitacije v stikih s trenerjem rdečih vragov Josejem Mourinhom, ki je navdušen, da bo lahko ob Romeluju Lukakuju in Marcosu Rashfordu računal še na enega vrhunskega napadalca. "Po njegovem lanskem doprinosu ekipi si zasluži naše zaupanje in s potrpežljivostjo bomo čakali, da se vrne. Ne dvomim, da bo za nas izjemno pomemben," je dejal portugalski strateg.

Premier League Rdeči vragi udaren uvod podkrepili z novo zmago

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.