Pozitivni trije mladi reprezentanti, težave tudi za Bravo in Muro

Foto: Profimedia Covid-19, testiranje
Foto: Profimedia Covid-19, testiranje
Covid-19 še naprej povzroča težave številnim športnim ekipam.
Oglej si celoten članek

Priprave mlade nogometne reprezentance Slovenije (U21) za dve prijateljski tekmi ta in prihodnji teden je prekinila novica o pozitivnih izvidih na novi koronavirus. Kot je za STA potrdila Nogometna zveza Slovenije, gre za tri nogometaše, ki so že v samoosamitvi.

Posledično reprezentanca danes ni odpotovala na prijateljsko tekmo v Albanijo, vprašljiva pa je tudi usoda tekme z Madžarsko prihodnji teden v Sombotelu.

Covid-19 Vrag je vzel šalo: O ukrepih na tiskovki kar Janez Janša

Nogometaši ljubljanskega prvoligaša Brava, ki so minuli vikend na prvenstveni tekmi v Šiški Muri prizadejali prvi poraz letos v Prvi ligi Telekom Slovenije, morajo v desetdnevno karanteno. Kot so zapisali pri Bravu, sta bila dva nogometaša Mure pozitivna na covid-19, zato se je vodstvo kluba preventivno odločilo za samoosamitev članske ekipe.

V članski ekipi Brava doslej še ni bilo potrjenega primera okužbe z virusom sars-cov-2, nihče od članov ekipe pa ne kaže znakov okužbe, so še zapisali na spletni strani ljubljanskega prvoligaša.

Dodali so, da so v skladu s priporočili in zahtevami NIJZ v samoosamitev napotili vse igralce, ki so zaigrali na nedeljski tekmi proti Muri.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.