Prandelli ostaja za krmilom Italije

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Cesare Prandelli pred finalom evropskega prvenstva proti Španiji ni bil prepričan, ali bo nadaljeval svoje delo na klopi italijanske reprezentance. Po hudem porazu se je nekdanji trener Fiorentine odločil, da kljub vsemu ostaja.
Oglej si celoten članek

Cesare Prandeli kljub visokemu porazu Italije v finalu evropskega prvenstva v Kijevu proti Španiji (0:4) ostaja selektor italijanske izbrane vrste. "Bili so trenutki, ko nisem bil povsem prepričan, da bom nadaljeval s svojim delom. A ta projekt se mora nadaljevati," je po finalu EP povedal 54-letni trener.

Prandelli, ki je zelo priljubljen tako pri igralcih kot pri navijačih, velja za reformatorja italijanskega nogometa. Kljub vsemu temu pa je trener v preteklih dneh večkrat najavil, da si bo vzel nekaj dni časa in razmislil o svoji prihodnosti v "squadri azzuri". Ni skrival, da sta bila razlog za njegova premišljevanja zadnji škandal v zvezi s krojenjem izidov in velika obremenitev na selektorskem mestu. Prandelli je vodenje Italije prevzel pred dvema letoma.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.