Pred tremi meseci na robu smrti, zdaj že igra v Evroligi

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Četrtkovo košarkarsko tekmo v Beogradu je zaznamoval poseben dogodek.
Oglej si celoten članek

Crvena zvezda je v okviru četrtega kola Evrolige v dvorani Pionir gostila Barcelono in doživela tretji poraz (65:73), medtem ko so Katalonci ostali stoodstotni.

Srečanje so bolje začeli domačini, v nadaljevanju pa so gostje uveljavili kakovost in prišli do zaslužene zmage, potem ko so do preobrata prišli v tretji četrtini.

Kljub porazu pa so imeli privrženci Zvezde razlog za veselje. V drugi četrtini je na parket namreč stopil Ognjen Kuzmić. Kot bralci našega portala gotovo veste, je bil srbski reprezentant julija vpleten v hudo prometno nesrečo, po kateri je bil nekaj časa v umetni komi.

Zvezdnik Podrobnosti hude nesreče: "Letel je 200 metrov."

Nekdanji soigralec Luke Dončića pri madridskem Realu je okreval precej hitreje od pričakovanj in se v ekipi presenetljivo pojavil že v četrtek.

Poraza sicer ni mogel preprečiti, saj je na parketu preživel le dobre tri minute in v tem času iz edinega meta iz igre dosegel dve točki.

Ob vstopu v igro in uspešnem metu je bil s strani občinstva deležen stoječih ovacij oziroma huronskega navdušenja.

Po prvi tekmi Prvak lige NBA Dončičevemu Dallasu (še) ne daje možnosti za končnico

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.