Šport > Košarka
1314 ogledov

Pred tremi meseci na robu smrti, zdaj že igra v Evroligi

Ognjen Kuzmić Crvena zvezda Reševalni pas/Twitter
Četrtkovo košarkarsko tekmo v Beogradu je zaznamoval poseben dogodek.

Crvena zvezda je v okviru četrtega kola Evrolige v dvorani Pionir gostila Barcelono in doživela tretji poraz (65:73), medtem ko so Katalonci ostali stoodstotni.

Srečanje so bolje začeli domačini, v nadaljevanju pa so gostje uveljavili kakovost in prišli do zaslužene zmage, potem ko so do preobrata prišli v tretji četrtini.

Kljub porazu pa so imeli privrženci Zvezde razlog za veselje. V drugi četrtini je na parket namreč stopil Ognjen Kuzmić. Kot bralci našega portala gotovo veste, je bil srbski reprezentant julija vpleten v hudo prometno nesrečo, po kateri je bil nekaj časa v umetni komi.

Zvezdnik Šport Podrobnosti hude nesreče: "Letel je 200 metrov."

Nekdanji soigralec Luke Dončića pri madridskem Realu je okreval precej hitreje od pričakovanj in se v ekipi presenetljivo pojavil že v četrtek.

Poraza sicer ni mogel preprečiti, saj je na parketu preživel le dobre tri minute in v tem času iz edinega meta iz igre dosegel dve točki.

Ob vstopu v igro in uspešnem metu je bil s strani občinstva deležen stoječih ovacij oziroma huronskega navdušenja.

Luka Dončić Po prvi tekmi Šport Prvak lige NBA Dončičevemu Dallasu (še) ne daje možnosti za končnico

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice