Predatorji postali plen Kopitarjevih Kraljev

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
V noči na sredo je bilo v najmočnejši hokejski ligi na svetu odigranih enajst tekem.
Oglej si celoten članek

Los Angeles Kings so v pretekli noči zabeležili novo prepričljivo zmago. Na domačem ledu so s 6:1 premagali neposredne tekmece za mesta v končnici Nashville Predators. Prvo ime tekme je z dvema zadetkoma in podajo bil Quinton Byfield, slovenski zvezdnik pri Kraljih Anže Kopitar je prispeval dve podaji.

Kopitar je podal pri dveh zadetkih Adriana Kempeja. Ta je v 4. minuti dosegel prvi gol na tekmi za Los Angeles. Kralji so nato v dominantni prvi tretjini dosegli še dva zadetka. V drugi so gosti zmanjšali zaostanek z zadetkom Philipa Tomasina, a Los Angeles je nato v zadnji tretjini potrdil prevlado z novimi tremi zadetki - oba Byfielda in še drugega Kempeja.

ICEHL Orli na račun zmajev poleteli v sedma nebesa

Los Angeles je zdaj z 78 točkah na šestem mestu v zahodni konferenci tik za Nashvillom, ki ima isto število točk, a je dosegel dve zmagi več ob eni odigrani tekmi manj.

Med vodilnimi moštvi v ligi so v pretekli noči bili na ledu hokejisti Carolina Hurricanes, ki so na domačem ledu v Raleighu s 3:2 premagali prvake Tampa Bay Lightning za prvo zmaga na zadnjih štirih tekmah. Carolina je z 90 točkami na drugem mestu vzhoda za Florido z enakim izkupičkom točk. Na vrhu zahoda in lige so še naprej Colorado Avalanche s 95 točkami.

NHL, izidi:

New Jersey Devils - New York Rangers         7:4
Pittsburgh Penguins - Columbus Blue Jackets  5:1
Washington Capitals - St. Louis Blues        2:5
Carolina Hurricanes - Tampa Bay Lightning    3:2
Detroit Red Wings - Philadelphia Flyers      6:3
New York Islanders - Ottawa Senators         3:0
Winnipeg Jets - Vegas Golden Knights         4:0
Dallas Stars - Edmonton Oilers               5:3
Calgary Flames - San Jose Sharks             3:4
Arizona Coyotes - Seattle Kraken             2:4
Los Angeles Kings - Nashville Predators      6:1
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 10:24 23. Marec 2022.

    Rezultat vara. LA je bil boljši, a ne toliko. Po 1. tretjini je bilo 3:0. Za 1:0 je Kopitar v …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.