Predsednik Reala prepovedal vprašanja o Modriću

Foto: Epa luka modrić
Prihodnost Luke Modrića visi v zraku.
Oglej si celoten članek

Predsednik madridskega Reala je na predstavitveni tiskovni konferenci novega vratarja Thibauta Courtoisa novinarjem prepovedal vprašanje na temo hrvaškega vezista Luke Modrića.

Prestopna saga To mora storiti Real, če želi obdržati Modrića

"Imamo najboljše igralce na svetu, najboljšo ekipo v Španiji in najboljše mlade nogometaše. Želimo si še naprej zmagovati, verjamem v vse naše igralce in zavedamo se, kaj pomeni nositi dres Real Madrida. Imamo zelo dobro ekipo in osredotočamo se na vsakega igralca posebej. Verjamemo v to moštvo, vsi smo pripravljeni na novo izzive in še naprej se bomo posvečali trdemu delu," je predstavnike sedme sile odpravil Florentino Pérez.

Modrić postaja osrednja saga poletnega prestopnega roka. Najboljši nogometaš mundiala po poročanju italijanskih medijev vztraja pri selitvi v Inter, s tem pa bi se v Serie A pridružil Cristianu Ronaldu, ki bo v prihajajoči sezni nosil dres Juventusa.

Hrvaški vezist in predsednik Reala bi se morala danes sestati na štiri oči, vendar je bil sestanek zaradi predstavitve belgijskega čuvaja mreže prestavljen na petek. Beseda naj bi tekma o Modrićevi prihodnosti in predvsem o tem, ali se je Real pripravljen približati ponudbi Interja, ki Modriću ponuja občutno povišico in mu zagotavlja 60 milijonov evrov za naslednjih šest sezon.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.