Ibrahimović prej velik junak, zdaj največji izdajalec

Foto: Profimedia Zlatan Ibrahimović
Zlatan Ibrahimović ni več priljubljen pri navijačih svojega prvega kluba.
Oglej si celoten članek

"Imam odličen odnos z navijači Malmöa. Mislim, da so ljudje v Malmöu veseli zame in nove funkcije, ki jo imam," je po novici, da je postal solastnik švedskega prvoligaša Hammarbyja dejal Zlatan Ibrahimović.

Atletico Madrid - Barcelona
Nedelja, 1.12.2019, ob 20:55 na SK1.

Ibrahimović Zlatan postal solastnik kluba

A tudi sloviti Ibra ni vedel, kaj ga čaka. Najprej so na njegov kip v Malmöju postavili desko z WC školjke, ponoči pa so ga tudi zažgali. Tudi to pristašem njegovega nekdanjega kluba ni zadoščalo. Ponoči so obiskali še Ibrahimovićevo hišo in na vhodna vrata napisali Juda (izdajalec), na ploščico z imenom pa zlili kislino.

Ravno od veselja v Malmöju tako ne prekipevajo. "Nihče mi ni dejal, da je ravnal pravilno. Vsi ga kritizirajo. Nekateri so razočaranim drugi so jezni. Izgubil je pomen, ki ga je imel za Malmö. Pretiraval je, ko je rekel, da bodo tu veseli zaradi njegove odločitve. Ta kip nima več smisla, ne glede na to, da se nahaja v bližini stadiona. On želi, da bi tekmec postal boljši, kot klub, ki je ustvaril njegovo kariero. To veliko pove o njem," je dejal predstavnik navijaške skupine Malmöja.

Kip v Malmöju so Ibrahimoviću sicer postavili šele pretekli mesec, ob predstavitvi skulpture pa so množice glasno pozdravile svojega junaka. Zdaj se je vse spremenilo. 

Pred mesecem dni:

Foto: Epa Zlatan Ibrahimović kip Malmö

Zdaj:

Foto: Epa

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.