Čeferin jih ni, tako bodo superligaše kaznovali Angleži

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
"Odpadna" šesterica jo je na koncu še dokaj dobro odnesla, saj jih ob denarni kazni čaka zgolj pogojna kazen odvzema točk.
Oglej si celoten članek

Vodstvo angleške Premier lige se je po pisanju Daily Maila odločilo, kakšna kazen čaka šesterico otoških klubov, ki so sodelovali pri oblikovanju kratko trajajoče Superlige.

UEFA Tresla se je gora ... Čeferin brez kazni za Real, Barcelono in Juventus!

Po poročanju angleškega časnika naj bi vodstvo ene najmočnejših nogometnih lig na svetu v sredo zjutraj organiziralo sestanek, na katerem je bilo sprejeto, da ni potrebe po kakšnem disciplinskem postopku, da pa bodo morale osramočene ekipe skupaj plačati kazen 25 milijonov evrov.

Toda ta denar ne bo romal na račun preostalih 14 klubov iz najmočnejše angleške lige, kateri so najbolj klicali po sankcijah, temveč se bo preselil na račun številnih lokalnih klubov ter v pomoč organizaciji kakšnih navijaških dogodkov.

Tottenham, Arsenal, Manchester United, Manchester City, Liverpool in Chelsea, ki so sicer resda tudi prvi zapustili Superligo, bodo prejeli še pogojno kazen 30 točk. Vsaka naslednja nedovoljena priključitev kakšni novo nastali ligi bo omenjene klube stala izgube 30 točk v domačem prvenstvu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.