Prepir Griezmanna in Piquéja prerasel v zmerjanje: "Ne, ti odje*i!"

Foto: Print Screen
Foto: Print Screen
Frustracije Kataloncev so prerasle v spor dveh zvezdnikov.
Oglej si celoten članek

Barcelona je na prvi tekmi osmine finala lige prvakov doma visoko izgubila proti Paris Saint-Germainu (1:4). Katalonce je v 27. minuti v vodstvo popeljal Lionel Messi, za goste pa sta v nadaljevanju tekme zadela Kylian Mbappe, ki se je podpisal pod hat-trick, in Moise Kean. Barçi ni pomagala niti vrnitev Gerard Piquéja, ki se je vrnil po trimesečni odsotnosti zaradi poškodbe kolena.

Liga prvakov Visok poraz Barcelone na stadionu Camp Nou

Televizijske kamere so v prvem polčasu tekmena Camp Nouu, ko je bil rezultat poravnan na 1:1, zabeležile burno razpravo med nogometaši Barcelone, ki se je sprevrgla v obkladanje z žaljivkami.

Frustrirani Piqué je v nekem trenutku začel vpiti na soigralce, zaradi česar je prišlo do burne razprave z Antoinom Griezmannom, pri čemer sta si zvezdnika izmenjala nekaj sočnih besed.

"Ali lahko vsaj enkrat zadržimo posest žoge? Je*em ti! To je prekleti pekel. Dajmo, dajmo, enkrat zadržimo žogo," je rohnel španski branilec. "Mirno," se je odzval Greizmann, a je Piqué nadaljeval s tirado.

"Umiri se, Geri, prenehaj vpiti," ga je še enkrat pozval Francoz. "Zaboga, Grizzi, niti ene žoge ne zadržimo," je vztrajal branilec.

Griezmannu je na tem mestu prekipelo: "Odje*i!" je zabrusil soigralcu. "Ne, ti odje*i!" mu je vrnil Piqué in dodal: "Trpimo na igrišču. Že več kot pet minut je tako."

Piquéja je v 78. minuti na igrišču zamenjal Riqui Puig.

Odločitev Legende v studiu o slovenskem stranskem sodniku

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.