Prepričani so bili, da je javno napadel Đokovića, toda …

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Mnogi teniški privrženci so bili prepričani, da je britanski teniški igralec Liam Broady javno okrcal enega najboljših igralcev tenisa vseh časov Novaka Đokovića. Na Twitterju je namreč zapisal, da da bi morali organizatorji grand slamov uvesti pravilo glede poznih odpovedi s turnirja.
Oglej si celoten članek

"Morali bi postaviti neko pravilo glede poznih odpovedi z grand slamov, ko se zavedaš, da tega turnirja ne boš mogel igrati. Za igralca, ki je prvi nosilec kvalifikacij grand slama je zares težko, ko vidi igralce na spisku, ki ne bodo igrali turnirja, še vedno pa mora odigrati kvalifikacije," je jezno bentil britanski teniški igralec Liam Broady na družbenih omrežjih, pri tem pa naletel na mešane odzive. Še posebej jezni so bili navijači Novaka Đokovića, ki so bili trdno prepričani, da je ta zapis namenjen prav srbskemu zvezdniku, ki se je ta mesec mudil celo v Ljubljani, kjer si je ogledal košarkarsko tekmo med Slovenijo in Srbijo.

Po burni debati na družbenih omrežjih, kjer je s strani Đokovićevih privržencev naletel na precej ostrih besed, je nato Broady vendarle pojasnil, da se njegov zapis ni nanašal konkretno na Noleta. "Ta zapis se ni nanašal na Novaka Đokovića. Je namenjen igralcem, ki še pred odpovednim rokom, vedo, da ne bodo nastopili, a tega ni storijo, ker jim ni mar. Mislim, da Novak Đoković še verjame, da lahko nastopi. Popolnoma v redu," je še dodal Broady, ki je nato še dopisal, da ne razume, da ga Srbovi privrženci še kar vlačijo po zobeh, čeprav je pojasnil, da se njegov zapis ni nanašal nanj. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.