Šport
5498 ogledov

Prepričani so bili, da je javno napadel Đokovića, toda …

Novak Đoković Profimedia
Mnogi teniški privrženci so bili prepričani, da je britanski teniški igralec Liam Broady javno okrcal enega najboljših igralcev tenisa vseh časov Novaka Đokovića. Na Twitterju je namreč zapisal, da da bi morali organizatorji grand slamov uvesti pravilo glede poznih odpovedi s turnirja.

"Morali bi postaviti neko pravilo glede poznih odpovedi z grand slamov, ko se zavedaš, da tega turnirja ne boš mogel igrati. Za igralca, ki je prvi nosilec kvalifikacij grand slama je zares težko, ko vidi igralce na spisku, ki ne bodo igrali turnirja, še vedno pa mora odigrati kvalifikacije," je jezno bentil britanski teniški igralec Liam Broady na družbenih omrežjih, pri tem pa naletel na mešane odzive. Še posebej jezni so bili navijači Novaka Đokovića, ki so bili trdno prepričani, da je ta zapis namenjen prav srbskemu zvezdniku, ki se je ta mesec mudil celo v Ljubljani, kjer si je ogledal košarkarsko tekmo med Slovenijo in Srbijo.


Spomnimo: Đoković ostaja na seznamu teniških igralcev, ki naj bi nastopili na zadnjem grand slamu sezone, tj. Odprtem prvenstvu ZDA. Toda bolj ali manj jasno je, da zaradi ostrih pravil v zvezni državi New York Srb ne bo smel stopiti na igrišča Flushing Meadowsa. Zmagovalec 21 grand slamov namreč ni cepljen proti koroni, pravila za vstop tujcev v državo pa predvidevajo, da mora biti teniški igralec polno cepljen, če želi vstopiti v državo. Nekaj malega možnosti sicer še vedno obstaja, da bi se ta pravila v prihodnjih dneh spremenila. A tudi če se bo to zgodilo, Đokoviča ne bomo videli v New Yorku, saj je danes popoldne sporočil, da tja ne bo potoval

Po burni debati na družbenih omrežjih, kjer je s strani Đokovićevih privržencev naletel na precej ostrih besed, je nato Broady vendarle pojasnil, da se njegov zapis ni nanašal konkretno na Noleta. "Ta zapis se ni nanašal na Novaka Đokovića. Je namenjen igralcem, ki še pred odpovednim rokom, vedo, da ne bodo nastopili, a tega ni storijo, ker jim ni mar. Mislim, da Novak Đoković še verjame, da lahko nastopi. Popolnoma v redu," je še dodal Broady, ki je nato še dopisal, da ne razume, da ga Srbovi privrženci še kar vlačijo po zobeh, čeprav je pojasnil, da se njegov zapis ni nanašal nanj. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.