Prevc v tujih medijih, tudi Al Jazeeri

Foto: Internet Peter Prevc, mediji, El Mundo Foto: Internet Peter Prevc, mediji, PolskieRadio Foto: Internet Peter Prevc, mediji, sportmedia.mk Foto: Internet Peter Prevc, mediji, Teraz.sk Foto: Internet Peter Prevc, mediji, Al Jazeera Balkans Foto: Internet Peter Prevc, mediji, B92 Foto: Internet Peter Prevc, mediji, Daily Mail Foto: Internet Peter Prevc, mediji, Sport1.de Foto: Internet Peter Prevc, mediji, Jutarnji list Foto: Internet Peter Prevc, mediji, L'Equipe Foto: Internet Peter Prevc, mediji, Večernji list Foto: Internet Peter Prevc, mediji, ZDF
"Peter Veliki, slovenski car," je le en od številnih komentarjev tujih medijev, ki so pospremili nastop svetovnega prvaka v poletih Petra Prevca.
Oglej si celoten članek

Peter Prevc je z izjemnimi predstavami v tej zimi povzročil skakalno evforijo v Sloveniji, njegove skoke in polete pa s superlativi spremljajo tudi tuji komentatorji in mediji, kar nekaj pa mu jih je že pripisalo tudi veliki kristalni globus ob koncu sezone.

Tudi ostali slovenski skakalci so blesteli na posamični tekmi v Kulmu, prostala trojica se je namreč uvrstila med ducat najboljših letalcev. Jurij Tepeš je bil deveti, Robert Kranjec mesto za njim, Anže Lanišek pa je svoje prvo SP v poletih končal na 12. mestu. Slovenski orli so tako pred današnjo ekipno tekmo eni glavnih favoritov za zlato odličje, načrte pa bi jim lahko preprečili predvsem Norvežani. Za odličja naj bi se potegovali še Nemci in Avstrijci.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 10

  • 20:35 17. Januar 2016.

    Kaj niste še opazili, da ta maja košir samo provocira in serje kar se tiče naših slovenskih športov. Boli nas …

  • 10:58 17. Januar 2016.

    Pri tvojem pravopisu tvoj članek zares malo.

  • 09:46 17. Januar 2016.

    ne pa ne v vb ,franciji pa spaniji ne spremljajo skokov .obrobni sport je to tam

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.