Prevčev veliki tekmec resno poškodovan

Foto: EPA
Foto: EPA
Tretji skakalec minule zime je moral na operacijo kolena.
Oglej si celoten članek

Norvežan Kenneth Gangnes je imel že v preteklosti velike težave s koleni, tokrat pa bo zaradi poškodovanih križnih vezi in meniskusa levega kolena znova dlje časa odsoten s treningov in tekmovanj. Tretji skakalec minule zime se je poškodoval na treningu v avstrijskem Stamsu, že sinoči pa je prestal operacijo v Innsbrucku.

"V bolnišnici so takoj ugotovili, da gre za strgano križno vez in poškodovan meniskus. Odločili smo se, da je najboljši način takojšnja operacija," je dejal fizioterapevt v norveškem skakalnem taboru Lars Haugvad.

"Seveda je to zelo slaba stvar za Kennetha in celotno norveško ekipo. Čas poškodbe bi lahko bil tudi slabši, morda se bo Kenneth lahko vrnil že ob koncu zimske sezone," je za skiforbundet.no dejal Avstrijec na čelu norveške reprezentance Alexander Stöckl

"Največ kar lahko zdaj naredimo za Kennetha je, da se bo lahko pridružil najboljši reprezentanci na svetu, ko se bo vrnil," pa je dejal športni direktor Clas Brede Brathen.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.