Šport
11 ogledov

Prevčev veliki tekmec resno poškodovan

kenneth gangnes EPA
Tretji skakalec minule zime je moral na operacijo kolena.

Norvežan Kenneth Gangnes je imel že v preteklosti velike težave s koleni, tokrat pa bo zaradi poškodovanih križnih vezi in meniskusa levega kolena znova dlje časa odsoten s treningov in tekmovanj. Tretji skakalec minule zime se je poškodoval na treningu v avstrijskem Stamsu, že sinoči pa je prestal operacijo v Innsbrucku.

"V bolnišnici so takoj ugotovili, da gre za strgano križno vez in poškodovan meniskus. Odločili smo se, da je najboljši način takojšnja operacija," je dejal fizioterapevt v norveškem skakalnem taboru Lars Haugvad.

"Seveda je to zelo slaba stvar za Kennetha in celotno norveško ekipo. Čas poškodbe bi lahko bil tudi slabši, morda se bo Kenneth lahko vrnil že ob koncu zimske sezone," je za skiforbundet.no dejal Avstrijec na čelu norveške reprezentance Alexander Stöckl

"Največ kar lahko zdaj naredimo za Kennetha je, da se bo lahko pridružil najboljši reprezentanci na svetu, ko se bo vrnil," pa je dejal športni direktor Clas Brede Brathen.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.