Pri Barci dečkom preprečil fotografiranje z Raulom

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Legendarni nogometaš Reala Raul je predlagal mladim igralcem Barcelone skupinsko fotografijo, a trener tega ni dovolil.
Oglej si celoten članek

Raul Gonzalez je pred mednarodnim turnirjem do 12 let v hotelu obiskal sodelujoče ekipe. Ustavil in pošalil se je z mladimi nogometaši Reala, Villarreala ... Nato je sledilo srečanje z dečki Barcelone. Nekaj časa se je na hodniku pogovarjal s trenerjem moštva, fantje pa so v pričakovanju gledali proti legendarnemu nogometašu. Ta je predlagal skupinsko fotografijo z ekipo, a nato je sledil šok.

"Ne bo šlo. Gremo," je svojo mlado ekipo k odhodu pozval trener Barcelone. Za to potezo se je hitro razvedelo, kar nekaj ljudi pa je bilo ogorčenih.

"Raul je pozdravil vse otroke, a pri barceloni svoji ekipi niso dovolili, da se fotografira z njim," so se na to potezo odzvali organizatorji turnirja, naslednje jutro pa sporočili: "Barcelona je popravila napako. Fantje so se slikali z Raulom."

Po pisanju španskih medijev naj bi ukrepal kar predsednik Primere Javier Tebas. Mednarodni turnir "La Liga Promises" sicer od 27. do 29. decembra gosti Miami.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.