Šport > Nogomet
31 ogledov

Pri Barci dečkom preprečil fotografiranje z Raulom

Raul Youtube
Legendarni nogometaš Reala Raul je predlagal mladim igralcem Barcelone skupinsko fotografijo, a trener tega ni dovolil.

Raul Gonzalez je pred mednarodnim turnirjem do 12 let v hotelu obiskal sodelujoče ekipe. Ustavil in pošalil se je z mladimi nogometaši Reala, Villarreala ... Nato je sledilo srečanje z dečki Barcelone. Nekaj časa se je na hodniku pogovarjal s trenerjem moštva, fantje pa so v pričakovanju gledali proti legendarnemu nogometašu. Ta je predlagal skupinsko fotografijo z ekipo, a nato je sledil šok.

"Ne bo šlo. Gremo," je svojo mlado ekipo k odhodu pozval trener Barcelone. Za to potezo se je hitro razvedelo, kar nekaj ljudi pa je bilo ogorčenih.

"Raul je pozdravil vse otroke, a pri barceloni svoji ekipi niso dovolili, da se fotografira z njim," so se na to potezo odzvali organizatorji turnirja, naslednje jutro pa sporočili: "Barcelona je popravila napako. Fantje so se slikali z Raulom."

Po pisanju španskih medijev naj bi ukrepal kar predsednik Primere Javier Tebas. Mednarodni turnir "La Liga Promises" sicer od 27. do 29. decembra gosti Miami.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.