Šport
30 ogledov

Raul: Naj Schalke zmaga doma

Raul Reuters
Ikona madridskega Reala je pred današnjim obračunom med njegovima bivšima kluboma spregovoril o svojih sanjah, da bi se nekega dne vrnil na stadion Bernabéu.

Legendarni Raúl González Blanco je pred obračunom med Schalkejem in Realom za Goal dejal, da si želi, da bi obe ekipi dobili svoji domači tekmi. Prva bo na sporedu danes v Gelsenkirchnu, povratna pa čez tri tedne v Madridu.

"Real Madrid je favorit, toda tudi Schalke ima možnosti," je povedal Raúl, ki se je v času pogovora mudil na trening centru kluba New York Cosmos. "Čas pri Schalkeju je bila zame čudovita izkušnja," je dodal Raúl.

"Rad bi videl, da bi Schalke zmagal v Gelsenkirchnu in Real v Madridu in da bi napredovala boljša ekipa. Večino kariere sem preživel pri Realu, toda pri Schalkeju sem preživel dve zelo posebni leti in do kluba čutim veliko simpatij," je pojasnil 37-letni napadalec.

Raúl je od odhoda iz Nemčije igral za katarski Al-Sadd, lani pa se je pridružil leta 2013 obujenemu Cosmosu v NASL. Španec je priznal, da bi se želel nekeda dne vrniti na Bernabéu. "Real Madrid je moj dom in če bi se imel možnost vrniti in delati nekaj pomembnega, bi me to zelo privlačilo in bi se tega lotil. Pred letom dni sem se z Al-Saddom vrnil v Madrid in videl sem, da me imajo ljudje še vedno radi. To je bil zame zelo čustven trenutek."

Več na goal.com/si.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.