Pri velikanu so pripravljeni plačati odkupno klavzulo

Foto: Epa jan oblak
Pri angleškem velikanu so pripravljeni odšteti 100 milijonov.
Oglej si celoten članek

"Liverpool je po poročanjih na pole positionu za podpis pogodbe z vratarjem Atletico Madrida Janom Oblakom. Reds bodo v tem poletju iskali novega vratarja po katastrofalni predstavi Lorisa Kariusa v finalu lige prvakov. Oblak je prva tarča Liverpoola, Jürgen Klopp pa razmišlja tudi o vratarju Rome Alissonu. Klub bo imel težave z Oblakovo visoko odkupno klavzulo (100 milijonov evrov), a španski mediji poročajo, da je dobil dobre novice v lovu na vratarja. Atletico se je začel zanimati za čuvaja mreže Athletico Bilbaa Kepo Arrizabalago, če bi Oblak izsili svoj odhod, poroča El Gol Digital," so v povezavi s slovenskim vratarjem zapisali pri angleškem Mirrorju.

Liverpool je po mnenju Mirrorja pripravljen odšteti 100 milijonov, pri Atleticu, kjer si želijo zadržati Slovenca pa so že stopili v akcijo in Oblaku z novo pogodbo ponudili precej višjo plačo, odkupna klavzula v njej pa naj bi znašala celo 200 milijonov. "Oblak želi nadaljevati v našem klubu, tega si želimo tudi mi. Na vsak način bomo poskušali dvigniti odkupno klavzulo," je novico o novi ponudbi že pred dnevi potrdil tudi športni direktor Atletica Miguel Angel Gil.

10 milijonov na leto Oblak ima na mizi izjemno ponudbo

Atlético v skrbeh Kdo so favoriti za nakup Jana Oblaka?

Nekateri mediji omenjajo, da se je v boj za Oblaka vključil tudi Arsenal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.