Prvi favorit nabora komentiral Dončićevo objavo

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Bodoči zvezdnik lige NBA spremlja dosežke Luke Dončića.
Oglej si celoten članek

Slovenski košarkarski dragulj Luka Dončić je z Real Madridom osvojil 34. naslov državnega prvaka v zgodovini kluba in tako dopolnil mozaik zgodovinske sezone, v kateri je v vsem svojem sijaju blestel na reprezentačni, klubski in individualni ravni tekmovanja.

Vse več indicev Dončića preplavila čustva, potočil tudi nekaj solz

Dončić je po zmagi Reala, ki je v finalu s 3:1 odpravil Baskonio, objavil fotografijo, na kateri pozira skupaj s pokalom za naslov španskega prvaka. "Še eden," je pripisal.

Objava je do tega trenutka generirala več kot 110.000 všečkov in privabila številne komentarje, med katerimi je bilo moč opaziti tudi obetavnega Dendreja Aytona.

Zvezdniško življenje Dončić si želi zmenka z Jennifer Aniston

Bahamski košarkar velja za prvega favorita letošnjega nabora lige NBA, na katerem naj bi ga izbralo moštvo nekdanjega slovenskega selektorja Igorja Kokoškova Phoenix Suns.

"Vidim te, prvak!!" je fotografijo bodočega tekmeca komentiral Ayton, Dončić pa se mu je za čestitke zahvalil.

Prenos nabora lige NBA, ki se bo začel ob 1. uri zjutraj, si lahko ogledate na programu SportKlub 1.

 


 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.