Sramota na Euru: "To predstavlja vse, kar je narobe z nogometom"

Foto: Print Screen
Foto: Print Screen
Veliko zmago italijanske reprezentance je zasenčila obsojanja vredna poteza napadalca Cira Immobileja.
Oglej si celoten članek

Napadalec Lazia Ciro Immobile je postal tarča posmeha in ostrih kritik zaradi očitnega simuliranja na četrtfinalni tekmi Eura 2020 med Italijo in Belgijo.

Euro 2020 Italija dobili veliki obračun z Belgijo

Immobile je v preveliki želji, da bi svoji ekipi priigral najstrožjo kazen, po stiku z Janom Vertonghnom v kazenskem prostoru Belgije teatralno padel po tleh in se tam zvijal ob bolečin, nato pa le nekaj trenutkov kasneje, ko je njegov soigralec Nicolo Barella dosegel prvi gol za Italijo, čudežno okreval in odšel slavit s soigralci.

Ekipa v šoku Katastrofa za enega najboljših igralcev na Euru

"Nočem se sploh smejati, ker je to patetično," je dejal strokovni komentator in nekdanji nogometaš Alan Shearer. "Vidi se, kako je, še preden se je vrgel na tla, pogledal glavnega sodnika. Patetično in sramotno," je dodal.

Dogodek je močno odmeval tudi na družbenih omrežjih. "To predstavlja vse, kar je narobe z nogometom v letu 2021," je lepo povzel nek uporabnik.

Immobile na tekmi ni pustil kakšnega posebnega pečata, v 75. minuti ga je na igrišču zamenjal Andrea Belotti.

Foto: Epa immobile  

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 19:36 3. Julij 2021.

    Ma to italijani počnejo že vrsto LET, ko imajo rezultat sledi poležavanje

  • 18:56 3. Julij 2021.

    UEFA in FIFA imata vse možnosti preprečiti in sankcionirati podobne simulacije . VAR

  • 17:27 3. Julij 2021.

    Odigral je neymarja ali pa fake ronalda. Nič novega.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.