PSG v težavah

Foto: Epa
Evropska nogometna zveza (Uefa) je odprla disciplinski postopek proti Paris Saint-Germainu.
Oglej si celoten članek

Vodilni ekipi francoskega prvenstva Paris Saint-Germainu, ki se je v osmini finala moral posloviti od Lige prvakov, grozi kazen zaradi permisivnega ravnanja z najbolj gorečimi navijači na Parku princev, kjer je domača ekipa v torek izgubila proti Real Madridu.

Liga prvakov Real izločil PSG

Huligani so pred tekmo naredili vse, da bi motivirali svoje nogometaše in goste iz Madrida spravili iz tira. Prav tako so v lokalnih medijih in na družbenih omrežjih napovedovali peklensko vzdušje na Parku princev ter svojo obljubo dosledno izpolnili.

Uefa je že odprla disciplinski postopek, v katerem PSG-ju očita nezadovoljivo organizacijo dogodka, uporabo pirotehnike in laserjev ter oviranje prehoda po stopniščih pariškega stadiona.

Foto: Epa

Glavni sodnik Felix Brych je zaradi uporabe pirotehnike in posledičnega dima dvakrat za nekaj tenutkov prekinil srečanje. Navijače so poskušali od prižiganja bakel odvrniti tudi nogometaši.

Video Parižani s plastenko nad Ronalda

Na Uefo se je po tekmi obrnil tudi madridski Real. Njihove nogometaše so dan pred tekmo obiskali navijači francoske ekipe, ki so pred hotelom razgrnili transparent z napisom "Je**š Madrid" in s skandiranjem sovražnih napevov kratili njihov spanec.

Uefa bo odločitev o sankcijah za PSG sporočila 22. marca.

Predmet preiskave so tudi navijači Basla zaradi uporabe pirotehničnih sredstev na obračunu z Manchester Cityjem.

Liga prvakov "Nebogljeni" Juve v treh minutah šokiral London

Povračilo Ronaldu Alves obrisal smrkelj v Ronaldov dres

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.